Oikea Media vertaa naispappeja pakanauskontojen ”papittariin”

Kristillisdemokraattien ja Perussuomalaisten äänenkannattajan oikeistoradikaalin Oikean Median uutinen Seta sulkee EU-vaalipaneelista ulos Tapio Puolimatkan – Kirkkopäivät Jussi Halla-ahon? on hengästyttävää luettavaa sekä sisältönsä että pituutensa suhteen. Vasemmistoaktivistit uhkaavat jälleen konservatiivisten kristittyjen ja kansallismielisten sananvapautta. Kaiken lorun seasta erottuu jotakin hyvin vastenmielistä ja paljonpuhuvaa, mikä kuvastaa näiden nykyajan akselivaltaa edustavien voimien ajatusmaailmaa. Naiset ja HLBTI-vähemmistöt, muslimien lisäksi, kuvataan mahdollisimman kyseenalaisin sanakääntein.

Jussi Halla-ahon Kirkkopäiville osallistuminen on herättänyt voimakkaita ja ymmärrettäviä reaktioita, mitä Oikea Media kuvaa omasta äärioikealle vinksahtaneesta näkökulmastaan. 259 allekirjoittaneen vetoomus, missä vaaditaan piispa Laajasalon vetämän keskustelutilaisuuden perumista, saa Oikean Median uutisessa osakseen varsin mielenkiintoisen analyysin.

Seuraavaksi 259 allekirjoittajaa keksii vaatia Kirkkopäiviä peruuttamaan Laajasalon ja Halla-ahon keskustelun. He lähettävät Kirkkopäiville vetoomuksen, jossa vaaditaan Teemu Laajasalon ja Jussi Halla-ahon keskustelua 18.5. Kirkkopäivillä peruttavaksi. (80% allekirjoittaneista on naisia, joista suurin osa naispapittaria).”, kirjoittaa Oikea Media.

Kirjoitus ei peittele halveksuvaa asennettaan naisiin. Kaiken lisäksi naispapeista käytetään nimitystä, joka on suora viittaus menneiden pakanauskontojen papittariin.

Koska uutinen liittyy myös Setan järjestämään EU-vaalipaneeliin, saavat Seta ja HLBTI-vähemmistöt myös osansa avoimesta halveksunnasta.

Seksuaalisten vääristymien normalisointia ajava, seksuaalivähemmistöjen lobbausjärjestö Seta on lähettänyt Suomen Kristillisdemokraattiselle puolueelle viestin, jossa se ilmoittaa estävänsä puolueen eurovaaliehdokas Tapio Puolimatkan osallistumisen Setan EU-vaalipaneeliin”, kirjoitta Oikea Media.

Kaikesta päätellen konservatiivisten kristittyjen ja kansallismielisten sananvapaus voi Suomessa paksusti, kenenkään puuttumatta asiaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu