Vastajihadistisen uusoikeiston pääsiäinen

Viimeisten päivien aikana todistettu silmitön ajojahti, mikä käynnistyi Alma Median alaisissa medioissa, on suoraa jatkoa median vaaleja edeltäneelle mässäilylle, jonka kohteena on muslimivähemmistömme. Kaiken tämän saattoi vaaleissa havaita hyödyttävän vastajihadistista perusporvaririntamaa. Näyttää siltä, että mitä epämääräisemmät ja jopa yksityiselämää karkeasti loukkaavat lähteet kelpaavat medioille. Kunhan vain saa näkyvyyttä. Juoksupojat, jotka nauhoittavat anonyymejä haastatteluja, missä häpeällisellä tavalla tahrataan ja vahingoitetaan ajojahdin kohteen ja hänen lähipiirinsä yksityisyyttä, hakevat vertaansa aiemmin medioissa ja jopa tuomioistuimessa tuomituista äärioikeiston säälimättömistä vaikutuskeinoista. Yllättäen, nyt jostakin kumman syystä vastaava suoranainen roska kelpaakin ja katsotaan salonkikelpoiseksi.

Tehtaillaan rikosilmoitus, puhutaan rikosepäilystä ja esitetään ajojahdin kohteen ja lähipiiriin eristämistä …

Näyttää siltä, että kansainvälinen vastajihadistinen äärioikeisto on tehnyt läpimurtonsa Suomessa. Mukana on poikkeuksellista kyllä laaja poliittinen ja journalistinen tuki.

Pakostakin tulee pohtineeksi, mihin Suomessa lopulta päädytään tätä menoa?

Kun savu laskeutuu tämän hävityksen yltä, on maamme turvallisuusviranomaisilla täysi syy tutkia mitkä toimijat ja verkostot tämän jo pidemmän kehityskulun taakse kätkeytyvät.

Aihetta nimittäin on.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu