Musta Orkidea-blogin pitäjä sai kasvot

Erityisesti Perussuomalaisten, Kristillisdemokraattien ja Aito avioliitto-yhdistyksen ahkerasti siteeraaman Musta Orkidea-blogin transsukupuolinen pitäjä Sametti on saanut kasvot. Sametti kertoo omilla kasvoilla Youtube-palvelussa detransitioprosessistaan toissapäiväisessä ja eilisessä videossaan. Blogi on herättänyt varsin suurta ihmetystä. Sametti haluaa ulostulollaan nyt hälventää epäilyjä siitä, että hän olisi esimerkiksi jonkinlainen trolli.

Musta Orkidea-blogin pitäjän puheenvuoro esiintyy myös Suomen Perustan julkaisemassa ”Epäneutraali sukupuoli-kirja: Puheenvuoroja sukupuolikysymyksistä”-kirjassa.

Olen sukupuolenkorjauksen läpikäynyt transsukupuolinen mies. Se tarkoittaa sitä, että olen syntynyt tyttönä ja lääketieteellisin menetelmin vaihtanut sukupuoleni mieheksi. Olen myös biseksuaali. Olen kuitenkin konservatiivi ja LGBT-kriittinen. Haluan tässä kirjoituksessa avata tapetilla olleita sukupuoleen liittyviä kysymyksiä omasta näkökulmastani.”, kertoo Sametti Suomen Perustan kirjassa itsestään.

Sametin ratkaisu antaa blogistihahmolleen kasvot, on sinänsä kunnioitettava. Samalla on todettava, että Sametin omaa kokemusta sukupuolesta ja elämäntarinastaan tähän kokemukseen liittyen on varmastikin kunnioitettava.

On syytä kuitenkin muistuttaa, että kyse on yksittäisen ihmisen matkasta, kertomuksesta kokemuksistaan, joista ei voi vetää yleistyksiä.

Yleistyksiä, jotka ovat vastoin tieteellistä tutkimusta, on vedetty liiankin paljon nimenomaan transvastaista gender-ideologiaa (genderismiä) kannattavien oikeistoradikaalien toimijoiden parissa.

Sametin eilinen video:

https://www.youtube.com/watch?v=9m3uXMeJHr4

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu