Gender-ideologia korruptoituneen totalitarismin tunnusmerkkinä

Luonnollisen järjestyksen ja ihmisarvon vastainen gender-ideologia (genderismi) nostaa päätään lähellä ja kaukana. Kyse on eräästä ajassamme havaittavasta huolestuttavasta tunnusmerkistä, joka kytkeytyy juuri sellaiseen, mistä me eurooppalaiset kuvittelimme vielä vähän aikaa sitten vapautuneemme. Totalitarismi, tuo käsite, jonka taakse kätkeytyy suunnaton määrä inhimillistä kärsimystä ja kuolemaa, on jälleen kerran noussut monien Euroopan ja sen lähialueiden maiden hallintojen toimia ihmettelevien huulille. Unkarissa, Puolassa ja rajanaapurissamme Venäjällä hallitaan totalitarismin ottein. Normaaleja kansalaisvapauksia ei näissä maissa enää tunneta. Sortovalta on ottanut erääksi välineekseen gender-ideologian, millä halutaan levittää alistamisen ja syrjinnän ilmapiiriä ja samalla herättää toisinajattelun vaientavaa pelkoa.

Oikeistoradikaalien poliittisten voimien nousu asemiin, mistä sanan- ja mielipiteen vapautta rajoitetaan ja toisinajattelijoita vainotaan, on karu realiteetti, joka on muuttanut maailmanpolitiikan näyttämöä. Näin ei pitänyt käydä mutta juuri näin kävi. Vuosikymmenten myönteinen kehityskulku ihmisoikeuksien saralla on kohdannut uhkan, joka on otettava täydestä todesta. Hyökkäyksiä naisten oikeuksia vastaan on käynnissä monella suunnalla, myös Suomessa, ja sama koskee lukuisten vähemmistöjen asemaa. Se, että Euroopan Unionin maita on valunut tällaiseen tilaan, on suuri häpeän aihe, mistä mielellään vaiettaisiin. Näin ei tule toimia.

Unkarin hallintoa voi syystä luonnehtia esimerkiksi totalitaristisesta loiseläjästä, joka mielellään kyllä ottaa kaiken rahallisen avun, mitä EU:sta irtoaa mutta kaikki liikenevä päätyy korruptoituneen hallinnon ja sitä tukevien lähipiirien taskuihin. Viktor Orbán, Unkarin pääministeri, on keskeinen henkilö eurooppalaisen oikeistoradikalismin kentässä ja pyrkii jatkuvasti etsimään liittolaisia, joita yhdistävät samat arvot. Orbán on ylpeä piikkilanka-aidoistaan, joiden voidaan katsoa symboloivan laajemminkin hänen arvomaailmaansa.

Ihmisiä erottavia ja lokeroivia raja-aitoja Orbánilla riittää. Orbán vannoo gender-ideologian (genderismin) nimiin ja niin tekevät liittolaisetkin, kuten Venäjän, Puolan ja Italian hallinnot. Kuten edellä on todettu, on gender-ideologia oivallinen väline hallintoa tukevan kansanosan näennäiseksi yhdistämiseksi synteettiseksi massaksi, joka palvelee tosiasiassa yhtä ja vain yhtä tarkoitusta, nimittäin tukee sokeasti korruptoitunutta hallintoa ja elää siinä toivossa, että johtajansa käskyn mukaisesti muita potkien saisi osan leivänmuruista.

Miessukupuolen ylivalta ja -voimaisuus; naisten määritteleminen pitkään hameeseen puetuiksi leijaileviksi kodin hengettäriksi; naisen arvon mittaaminen synnytettyjen lasten määrällä; naisten seksuaalioikeuksien kieltäminen; sukupuolen biologisen, sosiaalisen ja kulttuurisen moninaisuuden typistäminen luonnollisen järjestyksen vastaiseen, keinotekoiseen ja miessukupuolen hallitsemaan kaksinapaisuuteen; miesvaltaisen uskonnollisen järjestelmän instituutioihin lähtemättömästi kuuluvan vanhempi mies hallitsee nuorempaa (lue: pahimmillaan alaikäistä)-kasvatusasetelman ylistäminen ja sen aiheuttamien traumojen peittely; jne.

Mitä nämä edellä mainitut muutamat arvoesimerkit edustavat?

Ne edustavat gender-ideologiaa, genderismiä, jolla on omat fanaattiset kannattajajoukot myös Suomessa.

Genderismin lonkerot ulottuvat puolueisiin, kuten Kristillisdemokraatteihin, Perusuomalaisiin ja Sinisiinkin, joiden genderismin ykköspropagandisti on ulkoministeri Timo Soini. Taustajoukoissa toimivat merkittävää uskonnollista valtaa omaavat hahmot kannattajineen ja yhdistyksineen.

Genderistit, gender-ideologian kannattajat, ylistävät yhteen ääneen Unkarin pääministeri Orbánin toimia. Myös USA:n presidentti Trump saa genderistisistä sortotoimistaan ylistyksen.

Gender-ideologian verkostoissa Putinin Venäjä ja Trumpin USA ovat varsinaisia suurvaltoja.

Lopullisena tavoitteena on luoda totalitaristinen gender-ideologian ihmemaa, missä toisinajattelulle ei ole sijaa ja luonnollisen järjestyksen mukainen ihmiselämän moninaisuus on kielletty.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu