Räsänen, sukupuoli, objektiivisesti todennettava biologia ja taivasosuus

Kristillisdemokraattien ex-puheenjohtaja lääkäri-kansanedustaja Päivi Räsänen oli vierailulla Aito avioliitto -yhdistyksen syksyisessä juhlassa, missä hän intoutui puhumaan ”gender-ideologiasta”. Räsäsen suuri huoli on ”gender-ideologian” leviäminen, joka uhkaa perinteisiä käsitteitä mies, nainen, poika ja tyttö. Homojen ja lesbojen suhteiden normalisoinnissa (ajatella!) käytetyt konstit ovat Räsäsen näkemyksen mukaisesti nyt käytössä tässä ”sukupuolinormaaliuden” haastamisessa.

Sitä on ihmetelty pitkin matkaa, että mikä ihme tuo ”gender-ideologia” oikein on? Sen kummemmin tiede, seksuaalivähemmistöt kuin sukupuolivähemmistötkään eivät pysy kärryillä tämän käsitteen suhteen. Tieto tästä täytyy olla sen viljelijöillä. Kuulemma jäljet johtavat mm. 90-luvun Vatikaanin piireihin.

Räsänen esittää Aito avioliitto-yhdistyksen julistuksesta tutun periaatteen, että sukupuolia on vain 2 koska, kun asiaa tarkastellaan ”objektiivisesti todennettavan biologian” kautta, niin muut kokemukset voi todeta paikkansapitämättömiksi.

Mitäpä jos pohtisimme samalla periaatteella kansanedustaja Räsäsen kohdalla kysymystä:

”Pääseekö kansanedustaja Päivi Räsänen taivaaseen?”

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu