Anttila ja Soinin takaa livenneet kansanedustajat – "Kostotoimet kohtaavat"?

Eduskunnan perjantain 21.9. tapahtumien jälkipyykin kirjopesuohjelmassa on ollut vaiheita, joissa osalla hallituspuolueiden ministereistä ja varsinkin kansanedustajista ovat kierrokset käyneet kovilla. Keskustan riveistä erottuu selvästi eräs kansanedustaja, jolle Soinille osoitettava lojaalius on ollut suorastaan sydämen asia. Kyse on kansanedustaja Sirkka-Liisa Anttilasta. Anttila on raivonnut mediassa eräiden Kokoomuksen naiskansanedustajien lipeämisestä Soinin takaa ja syyttänyt Kokoomusta kaksilla rattailla istumisesta, mikä ei Anttilan mielestä kerta kaikkiaan käy. Anttila on vaikuttanut olevan hyvin tosissaan tunteidensa kanssa, mihin liittyen kuuluu erittäin kummia Ylen Sannikka & Ukkola-ohjelman takahuoneesta.

Sirkka-Liisa Anttila oli perjantai-iltana 21.9. Sannikka & Ukkola-ohjelmassa keskustelemassa aihepiiristä, joka on kuohuttanut Anttilan mieltä jopa siinä määrin, että hän on antanut asiasta tiedotteen. Kyseessä on Anttilan termejä käyttäen ”sukupuolineutraali” kasvatus. Sannikka & Ukkola-ohjelmassa Anttilan kanssa oli keskustelemassa transaktivisti Riikka Aapalahti, joka kertoi tiistaina 25.9. Facebookissa ohjelman jälkeen heränneistä ajatuksista.

Ajatustensa lomassa Aapalahti kertoo jotain sellaista, minkä kohdalla on suoraan sanottuna pakko pysähtyä ja tavata useamman kerran.

Ennen lähetyksen alkua, kuulin takahuoneessa kansanedustaja Anttilan puhuvan maskiin tulleelle tuttavalleen KOSTOtoimenpiteistä, jotka kohtaavat niitä, jotka lipsuivat Soini-äänestyksessä riveistä”, kertoo Aapalahti kuulleensa.

Siis ”kostotoimenpiteistä”? Voiko tämä olla totta?

Anttila kuulutti Sannikka & Ukkola-ohjelman keskustelun päätteeksi sitä, että tarvittaisiin keskustelua ja yksimielisyyttä yli puoluerajojen keskustelun kohteena olleesta asiasta.

Jos Aapalahden kuulema takahuonekeskustelu pitää edes puoliksikaan paikkansa, on kyllä pakko syvästi ihmetellä, mitä todellisia edellytyksiä Anttilan ehdottomalle konsensukselle on ylipäänsä minkään asian kohdalla?

No huhhuh!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu