Miksu Mäenpää-Louekoski

Oikea Media vihjailee Jyväskylän yliopiston edistävän pedofiliaa

Oikeistoradikaali Oikea Media vaikuttaa ottavan kaiken irti professori Puolimatkan kirjoituksen tiimoilta syystäkin Jyväskylän yliopistossa ja laajemminkin yhteiskunnassa heränneestä närkästyksestä. Sanan- ja mielipiteenvapauden marttyyreiksi esittäytyvät sankarihahmot näkevät kommunisteja kaikkialla vaatien Jyväskylän yliopistoa perumaan ilmaistun irtiottonsa Puolimatkan kirjoituksesta, sillä muuten Jyväskylän yliopisto ”asettuu lasten rääkkääjien puolelle”. Ei tässä vielä kaikki, sillä nyt vihjaillaan jo ajatuksilla, että Jyväskylän yliopistossa olisi ”meneillään monitahoinen kampanja pedofilian laillistamiseksi”.

Lue lisää:

Oikea Media: Onko Jyväskylän yliopistossa meneillään monitahoinen kampanja pedofilian laillistamiseksi? 13.8.2018

Voiko oikeistoradikaalien poliittinen peli enää härskimmäksi mennä?

Kyllä se voi.

Sillat roihuaa selän takana ja vauhti sen kun kiihtyy.

”On vain yksi totuus! Muusta vaiettakoot.”

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (31 kommenttia)

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Ketä niitä lapsia oikeasti raiskaa ja hyväksi käyttää?

Tässä yksi esimerkki, katollisen kirkon suunnalta jälleen, kaikki elämä on pyhää?

https://yle.fi/uutiset/3-10353266

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

"Ketä niitä lapsia oikeasti raiskaa ja hyväksi käyttää?" Ketäpä hyvinkin?

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Täytyy kyllä vähän ihmetellä konservatiivikristittyjä. Homoja syytetään milloin mistäkin, mutta vahingossakaan ei mainita esim. katolisten ja lestadiolaisten harjoittamaa lasten hyväksikäyttöä.

Uskonto on todellisuudessa suurin vaaratekijä lapsille.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Kirkoissahan on poika rakkautta, kertooko se seksuaalisesta suuntauksesta??

Tämä on reipas 10 vuotta vanha tutkimus "jenkeistä", siitä näkee koko kirjon: miehet, naiset, lapset, homot, pedofilia jne.

https://www.bjs.gov/index.cfm?ty=pbdetail&iid=1147

Kannattaa Sari ensin se oma pesä siivota, ennenkuin lähtee muita ryhmiä moralisoimaan.

Käyttäjän vmlouek kuva
Vesa-Matti Louekoski

Niin mutta katsos, kun Oikealla Medialla on tähänkin näkökulmansa:

https://www.oikeamedia.com/o1-75813

Tämä siis päivää ennen Puolimatkan kirjoitusta.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Elämä on pyhää ja erityisen pyhää on katolilaisten pappien seksielämä.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Tätä on ollut ennenkin, radikaalia mediavaikuttamista siis...

https://fi.wikipedia.org/wiki/Totuuden_Torvi

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

Siitä on lähdettävä että tähän on tultu kun halutaan kaikki kääntää oman hegemonian edistämiseen. Nyt sitten pahastutaan ja pöyristytään kun samaa menetelmää käytetään "oikeaa valtaa" vastaan. Naurattais hiukkasen kun vastaavanlaisia esimerkkejä toiselta puolelta on vaikka kuinka paljon. Sanat käännetään niin kuin halutaan ja mikäs siinä.

Käyttäjän AnukatariinaSolonen kuva
Anukatariina Solonen

Tämä Salenius taitaa olla oikea salaliittoteorioiden Tonava, Yle niissä tuntuu olevan hassun usein mukana:

https://www.oikeamedia.com/o1-75410

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Kirjoitti aikanaan tännekin, löysi sitten tiensä muualle.
http://tyttisalenius.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2254...

Oikea Media on maalannut itsensä pieneen nurkkaan, jossa asuu vain mörköjä ja peikkoja.

Käyttäjän vmlouek kuva
Vesa-Matti Louekoski

Henkinen liikkumatila on tosiaankin varsin rajattu, vaikka löytyyhän sitä tilaa rajatustakin, kun sihtaa katseensa "infinitesimaaliin" ja paisuttaa kuvitelmia "näkemästään".

Kiinnostaisi tietää, että mistä ns. aineellinen liikkumatila on peräisin.

Käyttäjän mpmaenp kuva
Mika Mäenpää-Louekoski

Oikea Media;
"Pidän hyvin huolestuttavana sitä, että jos seksuaalisiin vähemmistöihin liittyvät kysymykset ovat sellaisia, että niistä on ikään kuin vain yksi ainoa oikea mielipide olemassa ja minkäänlaista kriittistä keskustelua asiasta ei saisi käydä. Se on vastoin sananvapautta ja tieteellisen keskustelun vapautta", Räsänen täsmensi..

Niinpä niin Räsänen "..että niistä on ikään kuin vain yksi ainoa oikea mielipide olemassa ja minkäänlaista kriittistä keskustelua asiasta ei saisi käydä."

Mitenkäs se sietokyky onkaan näillä Aito avioliittolaisilla ja muilla asiaan vihkiytyneillä..

Jonnin joutavaa hurskastelua sanon minä!

Käyttäjän uninenmies kuva
Tuomo Niemelä

Kyllä keskustelua pitää saada käydä, vapaassa maassa. Mutta kyllä se on mukasuvaitsevisto, johon Louekoskikin kuuluu, joka on vimeisen 10+ vuotta ollut kykenemättömin hyväksymään mitään muita näkökantoja kuin omaansa.

Käyttäjän mpmaenp kuva
Mika Mäenpää-Louekoski

Perussuomalaisena sinulla tuskin on kovinkaan paljon varaa moralisoida
suvaitsevaisuudesta.

Käyttäjän uninenmies kuva
Tuomo Niemelä Vastaus kommenttiin #26

Tekopyhyyttäsihän minä arvostelinkin.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Nyt kehiin, millä tavalla yliopisto ”asettuu lasten rääkkääjien puolelle"? Toisekseen, onko OM paljastanut jo, mikä on meidän toisin ajattelevien tila: onko meissä pelsepuupi ja joudummeko helvettiin? Kolmanneksi: miten kirkko on saanut uutisissa ja mediassa niin valtavan tilan? Isomman kuin kulttuuri ja vaikkapa Suomen miljoonaa eläkeläistä.

Käyttäjän uninenmies kuva
Tuomo Niemelä

Vastan kolmanteen, retorisen kysymykseen: uskonto on vääjäämättä politiikkaa ja kuten ollaan nähty suurimman kirkon hallinnasta ollaan luonnollisesti kiinnostuneita siellä ja täällä. Siki esim. Tarja Halonenkin liittyi takaisin ev. lut. kirkkoon. Hän sanoi suoraan sen olevan niin tärkeä vaikuttamiskanava, ettei voinut sitä hylätä.

Tässä media tekee oikein, jos uutisoi; polittinen merkitys on hyvin iso.

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

Yksi puoli vaatii Puolimatkan eroa ja yliopiston sanovan, ettei ole samaa mieltä kuin mitä Puolimatka on. Toinen puoli taas vaatii irtisanoutumista pedofiliasta ja sen laillistamisesta.

Alkuperäinen kannanotto olisi ehkä kannattanut muotoilla siten, että he olisivat pysyneet mahdollisimman neutraalina asiassa. Kummankin puolen maailmankuva on niin sekaisin, ettei heitä voi miellyttää mitenkään. Noh, niin makaa kuin petaa. :)

Käyttäjän AnukatariinaSolonen kuva
Anukatariina Solonen

Nyt vain täytyisi löytyä se nyt käytävän keskustelun osapuoli, joka ajaa pedofilian laillistamista - jolla ilmeisesti tarkoitetaan pedofiilisen teon laillistamista.

Tämä olkiukko liitettynä jollain omituisella tavalla tasa-arvoisen avioliiton hyväksymiseen on Puolimatkan kritisoijien olennaisin kärki. Pakarisen kommentti todistaa omalla surullisella tavallaan sen, että kritiikki on oikeassa.

Käyttäjän PetriFriari kuva
Petri Friari

#18. Puolimatkaa harmittaa tasa-arvoinen avioliittolaki, ja se on hänen kirjoitustensa ainoa motiivi. Sama motiivi on myös tuon "Oikean" Median kirjoituksen laatijalla.

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

Siis... Tarkoitin, että kumpikin puoli väittää jotain toisesta ja kummankin puolen maailmankuva on niin vääristynyt, etteivät ne ole sopivia vastapuolen, eikä myöskään sodan keskelle joutuneiden neutraalien kanssa.

Kuten aikaisemmin olen sanonut, niin tasa-arvoinen avioliitto ei mennyt tarpeeksi pitkälle omasta mielestäni. Jos saisin päättää, niin valtiolta otettaisiin kokonaan pois valta säädellä ihmisten suhteita.

Käyttäjän PetriFriari kuva
Petri Friari

Lukekaapa Puolimatkan komppaajat ja tasa-arvoisen avioliittolain vastustajat tuo alustuksessa linkitetty kirjoitus, niin tunnette ehkä myötähäpeää ja silmänne avautuvat.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Hyvin paljon löytyy liikkeitä jotka ajavat Pedofiliaa, eikä siinä Homotkaan selviä pelkillä punastumisilla tai lattialle mässähtämisellä. Etsikää, niin löydätte.

Piirun verran parempaa sakkia nämä teidän "punavihreät", ko politiikka on maapallon tuhossa ja eikä tiedetä mihin helvettiin sitä alapäätä nyt pitäisi syyhyltään hinkata, siinä on näiden pölhökustaiden elämä ;)

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/komm...

Käyttäjän AnukatariinaSolonen kuva
Anukatariina Solonen

Puolimatka puhuu Suomen kontekstista suomalaisille lukijoille vuonna 2018. MTV:n juttu koski 1980-luvun alun Saksan Vihreitä, jotka ovat moneen kertaan sen jälkeen vakuuttaneet, että moinen ajatus oli virhe eikä sellaista siellä ole kannatettu. Jutussa viitattiin Hautalan mokaan, joka oli ihan eri asiaan liittyvä.

Laine varmaan osaa mainita Suomesta ne hyvin paljot lobbaajatahot, jotka ajavat pedofilisen teon laillistamista. Sateenkaari- ja ihmisoikeusjärjestöjä suhteellisen laajasti mielestäni tunnen, mutta tällaista ei ainakaan minulle ei ole vastaan tullut.

Käyttäjän PetriFriari kuva
Petri Friari

#19. Käsi ylös kaikki tasa-arvoisen avioliittolain kannattajat, jotka kannattavat pedofilian laillistamista! Ei nouse yhtään kättä, ei minunkaan.

Lisäksi toivomme kaikki, että Saksan vihreät ovat tässä asiassa tulleet taas tolkkuihinsa.

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

Minä pyytäisin nostamaan käden pystyyn jos kirjoitti ennen tasapuolisen avioliittolain hyväksymistä että " eihän tämä vaikuta mitenkään kirkon toimintaan eikä vaadi kirkolta mitään kunhan saadaan vain suhteelle nimi avioliitto".
Nyt näemme lain hyväksynnän jälkeen ettei se riittänyt että suhteen nimi on avioliitto vaan siihen vaaditaan myös kirkon siunausta ja kirkkohäitä ja "oikeanlaisten" pappien ja piispojen valintaa.
Ja nyt siellä käsiä sojottaa taivasta kohti kymmenittäin ja sadoittain vain näiden Puheenvuoron kommentaattoreitten osalla.
Sehän siitä seuraa että kun kädet on pystyssä niin ei voi kirjoittaa ja puolustaa silloista kantaansa nyt.

007 ja mikään ei riitä.

Käyttäjän AnukatariinaSolonen kuva
Anukatariina Solonen Vastaus kommenttiin #24

Aika useat tuon ajan keskustelijat kyllä totesivat, että laki ei muuta kirkon yleistä oikeutta vihkiä tai olla vihkimättä. Koska Suomen ev.lut ja ortodoksinen kirkko kuitenkin ovat ottaneet julkisen tehtävän hoidettavakseen, tilanne on faktisesti toinen ja tästä kyllä oli ajoittain myös puhe. Niitä kirkkokuntia, jotka eivät tätä tehtävää toimita, uusi avioliittolaki ei hetkauta mitenkään.

Uskonnollisten piirien tuolloin esittämistä uhkakuvista tulee pitkällä tähtäimellä mahdollisesti toteutumaan moniavioisuus - sehän on toki Vanhan Testamentin vanha normaalikin! Pedofiliaa ominaisuutena ei nytkään ole kriminalisoitu, mutta pedofilisen teon laillistamista eivät aja mitkään nyt maalitauluksi otetut tahot. Ylipäätään teon moitittavuus on päinvastoin lisääntynyt yleisessä mielipiteessä Suomessa. Fundamentalistiuskovaiset toki haluavat pitää kiinni lapsiavioliitosta, sekin Raamatusta mallia ottaen.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #24

Niin kun se kirkko suorittaa viranomaistehtävää ja nauttii verovaroista niin silloin siihen kuuluu myös velvoitteita.

Ongelma ratkeaa sillä, että vihkioikeudet pois että pitää kirkot vain siunaus ja seremonia paikkana sekä poistaa verovaroilla tukemisen, että vain kirkollisvero eikä muuta.

Nuo pienet muutokset niin sitten kirkko voi ihan vapaasti itse päättää käytännöistään.

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen Vastaus kommenttiin #28
Käyttäjän PetriFriari kuva
Petri Friari Vastaus kommenttiin #24

#24. Tässä nousee ylpeästi yksi käsi. Taisin jossakin välissä kyllä myös ehdottaa kompromissia, että kirkollinen vihkiminen sallittaisiin ja papeille annettaisiin mahdollisuus toimia asiassa omantuntonsa mukaisesti.

Ajatus samaa sukupuolta olevien parien vihkimisestä syntyi kirkon sisällä - ei suinkaan ulkopuolisten tahojen toimesta - ja yhä useammat papit ovat alkaneet kannattaa sitä. Seuraan oikein iloisena tätä kehitystä.

Itse toivoin uudeksi arkkipiispaksi Heli Inkistä tai Björn Vikströmiä, jotka kannattavat avoimesti sateenkaariparien vihkimistä, mutta Tapio Luomakin on ihan hyvä vaihtoehto.

Lisäys: Esitän näkemykseni tavallisena kirkollisveron maksajana.

Risto Koivula

Pitäiskö MITATA, essintyykö pedofilian lisääntymistä Jyväskylän yliopiston ympäristössä, vaikutuspiirissä...

Tässä ei nyt ole oikein mikään sitä miltä se mikäkin näyttää.

Vuonna 2003 eräiden katolisten perustama Witherspoon-instituutti, jonka nimi on otettu erään USA:n Perustuslain säätäjästän, erään kirkon perutavan koouksen koollekutsujan ja Princetonin yliopiston rehtorin John Witherspoonin mukaan, esittää mm. tämän "patriarkkansa", USA:n Perustuslain ja joukon USA:n presidenttejä

IDEOLOGISISSA YHTEYKSISSÄ, JOHIN NÄMÄ EIVÄT LAINKAAN KUULU!

Ei vallan kauhean "oikea" meedia...

Homouden ja muidenkin parsoonallisuuden piirteiden "sunnattomasta perinnöllisyydestä" ON KUITENKIN VOITAVA KESKUSTELLA NIIN "TIETEELLISESTI" KUIN MUUTENKIN...

https://en.wikipedia.org/wiki/Witherspoon_Institute

https://en.wikipedia.org/wiki/John_Witherspoon

Withersppon instituutti on huijaamo niin tieteellisesti, taiteellisesti, moraalisesti polittisesti KUIN USKONNOLLISESTIKIN.

Puolimatka saattaa pelata yhteen joidenkuiden "vastustajiensa" kanssa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset