Miksu Mäenpää-Louekoski

Oikean Median J-P Rahkonen: "Suurin osa pedofiileistä on homoseksuaaleja"

  • Oikean Median J-P Rahkonen: "Suurin osa pedofiileistä on homoseksuaaleja"

Siivottomista kirjoituksistaan tunnettu Oikea Media vaikuttaa siivonneen professori Tapio Puolimatkan vastenmielisen pe 27.7. julkaistun Vieraskynän kirjoituksen? Puolimatkan omilta sivuilta ei kirjoitus ole suinkaan poistunut.

Olipa niin tai näin, Oikean Median päätoimittaja Jukka-Pekka Rahkonen kirjoitti, kas kummaa, samaista aihepiiriä koskevan alustuskirjoituksen torstaina 26.7. Kirjoituksensa lopuksi Rahkonen toteaa:

”Suurin osa pedofiileistä on homoseksuaaleja”.

Kirjoituksessaan Rahkonen ”tekee oikeutta” Ylen Ulkolinjassa esitetylle dokumentille ”Katolisen kirkon suojissa”, joka todellisuudessa paljastaa katolisen kirkon edelleenkin kaikista lupauksistaan huolimatta suojelevan pedofiilipappeja. Rahkonen on ottanut kopin pallosta, jonka hänelle heitti Iltalehden varsin erikoisen ja suoraan sanottuna vääristävän näkökulman dokumenttiin valikoinut artikkeli.

Mitä tulee professori Puolimatkan kirjoitukseen, se on vastenmielisimmiltä osiltaan kopiota aiemmista kirjoituksista (1.9.2017 Seurakuntalainen-lehden blogissa ja 12.9.2017 omilla sivuillaan). Päivityksillään aiemmin ilmestyneisiin kirjoituksiin Puolimatka on rakentanut aasinsillan, millä kaataa likasanko sitten samaan osoitteeseen, kuin Rahkonenkin kirjoituksessaan tekee.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

En tiedä siivosiko, koko roskasaitti on ainakin nyt alhaalla.

Käyttäjän mpmaenp kuva
Mika Mäenpää-Louekoski

Oikean Median sivuilta löytyy mm. 23.7. julkaistu kirjoitus "Belgian oikeistojohtaja ennustaa Euroopan sisällissodan olevan lähellä: "Hallitukset menettämässä hallinnan"", missä siteerauksien varjolla jaellaan sen kaltaista tekstiä, että siinä kalpenevat tuomioitakin saaneet poliitikot.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

MIHIN ENÄÄ VOI LUOTTAA KUN JP RAHKOSEN OIKEA MEDIAKIN RAJOITTAA ISÄM MAALLISTA SANAM VAPAUTTA!!???

Käyttäjän AnukatariinaSolonen kuva
Anukatariina Solonen

Väite ”Suurin osa pedofiileistä on homoseksuaaleja” on mielenkiintoinen siinä suhteessa, että tutkimusten mukaan

1. Pedofiilien uhreista valtaosa on tyttöjä ja

2. Pedofiileista valtaosa on miehiä.

Joku tässä yhtälössä ei täsmää...

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Näiden poliittisten konservariivikristittittyjen taktiikka on esittää pokkana päättömiä väitteitä. Se on hyvä tapa osoittaa röyhkeyttä ja korostaa negatiivista valtaa.

Käyttäjän vmlouek kuva
Vesa-Matti Louekoski

Mitä tulee Rahkosen ja Puolimatkan kaltaisiin toimijoihin, on pakko sanoa, että pitkälle pitää näköjään valitsemallaan tiellä mennä.

Ihmettelen, että mitä kristinuskollakaan on enää tekemistä näiden touhujen kanssa?

Onko kyse ns. radikaalikristillisyydestä?

Käyttäjän TuulaTakkala kuva
Tuula Takkala

Persutkinhan korostavat kristillisyyttään. Se on pysyvästi julkilausuttu teesi heidän ohjelmassaan.

Jotenkin absurdia, suorastaan pelottavan kylmäävää.

Persudosentti ja papiksi vihitty Luukkanenkin tuo yhtenään esiin kristillisyyttään ja vilauttelee jumalakorttiaan samalla, kun yllyttää ihmisvihaan piilorasistisilla blogikirjoituksillaan. Ja tarkoituksella uhmaa ja vääntelee totuutta mieleisekseen yrittäessään johtaa harhaan ja puolelleen persukansaansa. Ihailee Puolan ja Unkarin oikeusvaltiota, demokratiaa, sananvapautta tuhoavia poliitikkoja avoimesti. Venäjäihailussa toimii pidäkkeen virka; saa palkkansa siitä, että toimisi kriittisenä Venäjätutkijana.

Tuntuu sitäkin "rikollisemmilta" ja pelottavimmilta ihmiset, jotka näyttäytyvät näin ristiriitaisilta toiminnassaan.

Käyttäjän AnukatariinaSolonen kuva
Anukatariina Solonen

Mielenkiintoinen ja samalla pelottava on ollut se kehitys, jossa SMP:n impivaaralaisisänmaallisuudesta teemat ovat lipuneet pikku hiljaa rasismiin ja vähemmistöjen syrjimiseen. Samalla pahimmasta vihollisesta Neuvostoliitosta ja sen salaisen palvelun ideologiasta on vaivihkaa kehittynyt liittolainen Venäjän salaisen palvelun ja Venäjän läheisten ystävämaiden muodossa.

Kristillisyyden saralla taas kaikki konservatiivit näyttävät liittyneet yhteen: "Perhearvoja" puolustavat samassa rintamassa Venäjän ortodoksit, Vatikaani ja Amerikan fundamentalistit, omat Raamatulla päähän hakkaajat siinä samassa mukana. Ja nämä kaksi asia sitten tulevat lihaksi monien keskeisten persujen korvien välistä pulppuavassa ajatusten Tonavassa.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Suomen kansallinen identiteetti koostuu erilaisista osa-alueista jotka kaikki ovat persuille lokinp-skan arvoisia. Tärkeintä heille on uusautoritäärinen, putinjohtoinen kv-liike.
Sen levittämisen käytetään kristillisiä valepukuja mutta satanismikin kelpaa. Kaikki käy mikä soveltuu vähemmistöjä ja heikkoja puolustavan suomalaisen identiteetin murtamiseen ja kaiken vulgarisoimiseen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset