Miksu Mäenpää-Louekoski

KD-aktiivin todelliset motiivit boikotille paljastuvat

  • KD-aktiivin todelliset motiivit boikotille paljastuvat

Mistä erityisesti KD-poliitikkojen parissa tämänhetkiseksi muotivillitykseksi nousseessa kaupparyhmien korttien leikkausoperaatiossa ja muussa boikotissa on tosiasiassa kyse?

Siitäkö, että ollaan Pride-marsseja vastaan vai siitäkö, että ollaan Setaa vastaan?

Kun klikkaa oheista kuvaa, voi saada jonkinlaisen välähdyksen todellisesta mielenmaisemasta kaikkien näiden boikottitoimien taustalla.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (26 kommenttia)

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Vai onko kyseessä kaupallisen seksin vastustaminen?

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Kristillisdemokraateille viimeiset viisi vuotta ovat olleet pettymysten tietä häviöstä toiseen. Kd:n edeltäjä SKL menetti pelin jo 1970-luvulla. Katkeroittaahan moinen, varsinkin, kun väistämätön kehitys kohdattiin alkeellisimmin minän puolustusmekanismein otaksutusti asialliseksi tarkoitetussa keskustelussa. Seuraavassa esimerkki, erityisesti keskusteluosiossa:

http://vantaaliittyyennemminkeravaankuinhelsinkiin...

Lisää ihmisoikeuskehitystä on odotettavissa seuraavan hallituskauden aikana. Jos ei hallitusohjelman puitteissa, sitten kansalaisaloitteen kautta. Kyllä varmasti monet bonuskortit vielä leikataan. Antaa mennä, kunhan muovijätteestä hankkiudutaan eroon ympäristövastuullisella tavalla.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Onko tuo yllätys.. Seta:han on ihan persiistä vaikka ei vastustaisi tai kannustaisi homoliittoja jne..

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Lisätään nyt vielä vastauksena kysymykseen, mitä vastustetaan. Vastustetaan mm. avioliittoa, johon voi syntyä lapsia luovutettujen sukusolujen avulla. Solujen, jotka muutoin jäisivät lastentekotarkoitukseen käyttämättä. Luulisi munasolun hedelmöittämisen olevan siittiöiden käytön kannalta hyväksyttävä vaihtoehto talouspaperille? Noinhan sitä luulisi, mutta kysypä kristillisdemokraatilta, niin et selvän vastauksen päivää näe.

Käyttäjän mpmaenp kuva
Mika Mäenpää-Louekoski

Luulisi, että pääasia olisi, että lapsi on toivottu ja rakastettu, riippumatta siitä onko hän saanut alkunsa perinteisellä tavalla vaiko "muumimukia" apuna käyttäen.

Ei vaan voi ymmärtää noiden vastustavien ihmisten järjenjuoksua.

"Luulisi munasolun hedelmöittämisen olevan siittiöiden käytön kannalta hyväksyttävä vaihtoehto talouspaperille? "

Ehkä tuo talouspaperi sitten on joillekkin se "vaihtoehto" ... saattaahan se jossain tapauksessa olla jopa suotavaakin...

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Kirja kieltää siemenen maahanlaskemisen. Talouspaperia ei tuohon aikaan tunnettu, joten tulkitsen siemenen talouspaperiinlaskemisen olevan yhtä lailla pannassa.

Muumikuppiin sylkäisemistä ei minun tulkintani mukaan Kirjassa ole kielletty. Hassulla tavalla Kristilliset(KD) ovat sen saaneet tulkittua ylisuureksi synniksi.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Ei kiellä. Vain käskee tekemään lapsen veljensä lesken kanssa, josta siten tulisi veljen suvun jatkaja( eli mm. ei voi periä kuollutta veljeään).

'kielto' tulee esimerkkitarinasta jossa jumala tappaa Onanin kun hän yrittää velvollisuuttaan veljeään kohtaan vältellä. Mooseksen laissa kyllä hyväksytään, ettei ko. velvollisuutta veljen suvun jatkamiseen tarvitse täyttää. Jos kieltäytyy, pitää lesken se julkisesti kertoa ja rangaistus on käytännössä häpeärangaistus.

Mutta joo, se tuntuu kristillisillä olevan tapana. Heidän haluamansa asiat Raamatusta ylikorostetaan jopa yli sellaisten kohtien, jotka ko. asian sivuuttavat tai suorastaan kumoavat. Muita taas ei muisteta ollenskaan tai jopa kielletään niiden olevan olemassa jos joku ne puheeksi ottaa.

Käyttäjän PetriFriari kuva
Petri Friari

Tuo nimeltä mainitsematon boikottiaktiivi ei petä tälläkään kertaa, sillä sen verran hassu on hänen kirjoituksensa: on itsestäänselvyys, että yksi lakimuutosten tarkoitus on se, että samansukupuolisten yhteiselo normalisoidaan yhteiskunnassa. Mutta huom.: tarkoitus on myös se, että ihmisoikeudet toteutuvat paremmin.

Kirjoituksessa on joitakin suorastaan hupaisia kohtia, kuten tämä:

"Kyse on poliittisista päätöksistä, joiden tarkistamiselle aika on kypsä jälleen vaikkapa siinä vaiheessa, kun ei-uskonnollisten suomalaisten syntyvyys on riittävän kauan matanut alamaissa uskonnollisiin suomalaisiin verrattuna."

Homot, sateenkaarimyönteiset ihmiset ja perustallaajat eivät siis tee riittävästi lapsia, kun taas uskovaiset tekevät. Odottavan aika on kuitenkin pitkä: ei kannata boikottiblogistin jäädä odottelemaan lakimuutoksia siinä toivossa, että uskovaisten monilukuiset lapset äänioikeusikään päästessään ajattelisivat hänen laillaan. Sitä paitsi lapset monesti kapinoivat vanhempiaan vastaan, jos heille liikaa tuputetaan jotakin asiaa, ja se kapina saatetaan ilmaista vaikka vaaliuurnilla. (Toki, saattavathan lapset kapinoida myös sateenkaarevasti ajattelevia vanhempia vastaan ja äänestää vaikkapa Kristillisdemokraatteja.)

Tavallaan viihdyttävä kirjoitus.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Juu, tuo vaihe, että meidän tavallisten suomalaisten syntyvyys on laskenut samalle tasolle monilapsisten uskovien kanssa, kestänee muutamia satoja vuosia. Siitä vielä tuhrautuu muutamia kymmeniä vuosia, että tavallisten suomalaisten merkitys äänestäjinä putoaa riittävän alas.

Geneettinen pohja on tuossa vaiheessa kyllä jo niin kapea, että perinnölliset sairaudet voivat syödä erityisesti tuota oikeaoppisten sarjaa.

Näin siis voisi - satojen vuosien saatossa - käydä, jos nuo kristillissosialistiset ilkimyksemme KD ja PS saisivat kuriin tuon suuresti inhoamansa maahanmuuton, jolloin sitäkään kautta emme saisi geenivarantoamme uudistetuksi.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Jos uskovaisten lapset kapinoivat vaaliuurnilla, tai yleensäkään, niin kivittäähän heidät pitää. Se, eikä alhainen syntyvyys, pitää kristillisten määrän aisoissa. Nähdäkseni.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Jenkeissä joitain käytyä keskustelua "A Tragic Generation". Alan olla melko samaa mieltä. Mitään positiivistahan tässä maailmassa ei ole, kuin ikuista nihilismiä, ikuista nillittämistä ja vinettämistä.

Käyttäjän PetriFriari kuva
Petri Friari

#7. Malliesimerkki nillityksestä ovat nämä boikotoijat ja asiakaskorttien leikkelijät. Saisivat kasvaa aikuisiksi!

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Oletko (tai oletteko) koskaan boikotoinnut, sellaista firmaa jonka ikkunassa on tarra "support Aito avioliitto"?.

Tuota nillittämistä ja vinettämistä onkin harjoitettu jo hyvin pitkään. Ette te sen parempia ole. Mut mulqvistisuuhan on nykyään Pop.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #13

Kysyitkö juuri henkilökohtaisen kysymyksen ja vastasit siihen hänen puolestaan? Ja vedit sitten 'vastauksesta' loppupäätelmän, jonka oikeellisuudesta meillä ei nyt siis ole mitään käsitystä.

Mutta siis joo. Boikotointi ei ole nillittämistä tai vinettämistä kun se kohdistuu tahoon, joka tosiaan tekee vääryyttä. Ei ole väärin boikotoida Nestleä koska se möi Kiinaan äidinmaidonvastiketta, joka oli ravintoarvoiltaan ala-arvoista, mutta jota markkinoitiin äidinmaitoa parempana. Jos taas boikotoidaan yrityksiä, jotka tukevat sorrettujen ihmisryhmien oikeuksia, niin boikotointi tosiaan on nillittämistä ja vinettämistä.

Käyttäjän PetriFriari kuva
Petri Friari Vastaus kommenttiin #13

#13. Aitoavioliittolaisuushan on juuri nillittämistä. Kyseinen ideologia syntyi yksinomaan sen johdosta, että samaa sukupuolta olevat parit saivat oikeuden mennä avioliittoon eivätkä jotkut ihmiset olisi sitä halunneet.

Enpä ole nähnyt minkään liikkeen ikkunassa aito avioliitto -tarroja. Harva liike sellaisia varmaankaan edes laittaisi esille. Mutta vaikka laittaisi, voisin silti astua sellaiseen liikkeeseen enkä bloggaisi Puheenvuoroon kirjoitusta, jossa julistaisin kovalla äänellä boikottia ja asiakaskorttien leikkaamista. Toki boikottien julistaminen on sallittua, ei siinä mitään.

Sinusta m***kvistisuutta on nähtävästi se, että kannattaa samaa sukupuolta olevien parien oikeutta avioliittoon, sateenkaarilippuja ja Pride-tapahtumia. Minun mielestäni sitä on kaiken tuon vastustaminen.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #15

Käsittääkseni niitä on lähinnä kristillisissä kirjakaupoissa, divareissa ja vastaavissa. Yleensä liikkeissä, joissa AAn vastustajat eivät muutenkaan kävisi. Ihan saman kohderyhmäanalyysin ne tekevät kuin Pridea julkisesti tukevatkin. Jos tulos on se, että avoin kannattaminen kannattaa(sic.), niin sitten siihen voi ryhtyä.

Ja kun se joukko, joka sen takia liikettä boikotoisi, on niin pieni ettei sillä olisi merkitystä, seuraus on tämä nillittäminen.

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen Vastaus kommenttiin #13

Kysymys on monikossa, joten vastaan puolestani. Aivan varmasti voisin mennä Aito avioliitto-tarroitettuun kauppaan ostamaan tarvitsemani hyödykkeen, olenhan aidosti aviossa.

Käyttäjän PetriFriari kuva
Petri Friari Vastaus kommenttiin #16

#16. Totta. Aitoon avioliittoonhan on nykyään oikeus kaikilla pareilla sukupuolesta riippumatta.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #16

Monikkosi oli sulkeissa, joten se on korkeintaan toissijainen esittämässäsi kysymyksessä. Eikä siitä edes näe, tarkoititko sen teitittelyksi.

Käyttäjän vmlouek kuva
Vesa-Matti Louekoski

Näyttää erään KD aktiivin kirjoitus kadonneen bittiavaruuteen.

Käyttäjän vmlouek kuva
Vesa-Matti Louekoski

Pilviin vastaan. UFO tuli hakemaan?

Käyttäjän PetriFriari kuva
Petri Friari

#17. Voi harmi. Hänen kirjoituksiaan on niin hauska lukea ja kommentoida, että toivottavasti hän laatii pian taas uuden. ;)

Käyttäjän vmlouek kuva
Vesa-Matti Louekoski

Haaskaa, haaskaa, sano savolainen ;-)

Eiköhän tuo taas jotakin haaskaa kirjoita.

Käyttäjän PetriFriari kuva
Petri Friari Vastaus kommenttiin #24

#24. Jäämme kiinnostuneina odottamaan, mitä Muinonen keksii seuraavaksi vai jatkaako samasta aiheesta. Kortinleikkausbloginhan hän on luvannut kirjoittaa Puheenvuoron lukijoiden riemuksi.

Muinonen on niin vihainen ja totinen kirjoittaja, että hänen tekstinsä hipovat koomisuuden rajaa, mutta joskus hänen juttunsa kieltämättä menevät överiksi.

Kaikesta huolimatta melkeinpä käy sääliksi Muinos-parkaa, jota ilkeät Seta-aktiivit niin riepottelevat. :D

Käyttäjän JukkaParviainen kuva
Jukka Kivi

Yhteiskuntamme olisi parempi ilman kristinuskoa tai muitakaan uskontoja. Vaikka Jumala olisi hyvä ovat ihmiset pilanneet maailman. Uskonto on hyvä tapa sortaa heikompia sekä kerätä rahaa itselleen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset