Miksu Mäenpää-Louekoski

Agendan miesten ja naisten yhteydet esiin – Uhka perusoikeuksille selvitettävä!

Kristillisdemokraattien puheenjohtaja ja kansanedustaja Sari Essayahin taivaskanava avautui sunnuntaina 3.6. suureen tuskan parahdukseen ulkoministeri Soinin oikeuksien polkemisesta. Osallisena polkemisessa ovat kuulemma olleet twiitanneet poliitikot vasemmalta oikealle ja kanteluita tehneet – kansalaiset?

Suuri ihmetyksen aihe Essayahin kirjoituksessa on sen päättäminen Voltairen sanoihin, joka menee täysin pöpelikköön Essayahin viestittäessä sitä, että edellä mainittujen oikeuksien polkijoiden olisi suurin piirtein tullut teipata kätensä ja sormensa selkänsä taakse, koska ne oikeudet ministerilläkin.

Entisen sisäministeri Päivi Päbä Räsänen (kd) kuuluisa kotimaan kohellus ”oikeuksien todisteena” ontuu.

Sori vaan Sari (+ Timppa ja Päivi Päbäkin), ulkoministerin ollessa hoitamassa virallisia tehtäviään varsinkin ulkomailla, hän on siellä 24/7 Suomen edustajana. Tämän tosiasian on kristalloinut erinomaisesti asioista perillä oleva proffa Martin Scheinin.

Ja mitä tulee Suomen viralliseen ulkopolitiikkaan, sitä johtaa Suomen presidentti, joka on varsin selkeästi ilmaissut ulkoministeri Soinin Kanadan matkan yksityisten oikeuksiensa harjoittamiset omituisiksi, oikein perustavaa laatua olevalla tavalla.

Pitäisi Sarillekin olla vähemmästäkin selvää, missä mennään.

Ulkoministerin yksityiset mielenilmaukset, ei enempää eikä vähempää, kuin vierailunsa kohteena olevan maan hallitusta vastaan, ovat todellakin omituisia. Ei se auta, että sote-hätäänsä poteva pääministeri on antanut oikein yleisen ja yksityisen poliittisen synninpäästön ulkoministerille.

Entäs sitten ja sitten vielä.

Tässä melko vähän aikaa sitten Suomen laajalevikkisin sanomalehti Helsingin Sanomat avasi silmiemme eteen näkymän, jonka edessä suurin osa suomalaisista voi totta totisesti henkisesti pahoin.

Maallisen yhteiskunnan suojaaminen uskomuspohjaisilta ihmis- ja perusoikeuksia uhkaavilta tekijöiltä on suurimmalle osalle suomalaisista enemmän kuin tärkeä asia.

Äärikristitty ryhmittymä, jonka lonkerot ulottuvat eurooppalaiseen sekä ylikansalliseen että kansalliseen poliittiseen päätöksentekoon ja oikeuden jakamiseen, on kaikessa hiljaisuudessa loihtinut Agendan, jolla Euroopan ihmisoikeustilanne on tarkoitus määrätietoisin askelin siirtää vuosikymmeniä taaksepäin:

- homouden eli ns. ”sodomian” kriminalisointi;

- aborttien kielto;

- ”ei-luonnollisen” ehkäisyn kielto;

- ”homopropagandan” kriminalisointi;

- jne.

Ja mitä tulee tähän Agendaan ja kristillisdemokraatteihin, olisi kansalla oikeus omien perusoikeuksiensa tähden syytä alkaa pikku hiljaa saamaan selitys mahdollisista yhteyksistä edellä mainittuun liikehdintään.

Aloitetaanpa ensimmäisenä vaikkapa tästä (odottaa vieläkin vastaustaan!):

”Kristillisdemokraatit ja Agenda Europe: Yksi kysymys?” Miksun blogi, 8.5.2018

Mitä tulee ulkoministeri Soiniin, hän alkaa yhteyksineen olemaan jo eräänlainen itsestäänselvyys. Siitä on saatu liiankin konkreettinen todiste.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset