Miksu Mäenpää-Louekoski

Kristillisdemokraatit ja Agenda Europe: Yksi kysymys?

  • Kristillisdemokraatit ja Agenda Europe: Yksi kysymys?

Euroopan kansanedustajien väestö- ja kehitysfoorumin (EPF) julkaisema kirja Restoring the Natural Order sai vihdoin ja viimein aikaiseksi vienon värähdyksen Aito avioliitto -yhdistyksessä puheenjohtaja Susanna Koivulan ottaessa kantaa asiaan eilisissä tviiteissään.

"Paavi johtaa, Putin&meksikolaismiljardööri rahoittaa ultrakonservatiivista Agenda Europe-verkostoa, jolla on yhteyksiä Suomeen, Aito avioliitto-ry" Sateenkaariaktivistien s a t u.”, toteaa Koivula.

Agenda Europe-verkostosta luin 1.kertaa kun sateenkaariaktivistit väittivät syvän tietämättömyyden rintaäänellä yhdistyksen olevan osa sitä. 2)heräsi kiinnostus mikä se on, sen on oltava jotain hyvää kun meidät halutaan siihen aktivistien taholta liittää näin suurella innolla.”, jatkaa Koivula toisessa tviitissään.

Koivula on myös Kristillisdemokraattien paikallispoliitikko.

Tästä pääsemmekin pariin mielenkiintoiseen Kristillisdemokraatteihinkin liittyvään havaintoon, jotka EPF:n kirja nostaa esiin.

EPF:n kirja kertoo Euroopan kristillisen poliittisen liikkeen ECPM:n (European Christian Political Movement) Eurooppa -asioista vastaavan johtajan Leo van Doesburgin säännöllisestä osallistumisesta Agenda Europe -verkoston huippukokouksiin. ECPM on Euroopan kristillisdemokraatteja yhdistävä eurooppalainen puolue.

EPF:n Agenda Europe -verkostoa koskeva kirja perustuu paljastuneeseen aineistoon, joka koskee erityisesti vuosia 2013-2016, joten Leo van Doesburgin Agenda Europe -verkoston huippukokouksiin osallistumisessa kyseisinä vuosina ei liene mitään epäselvyyttä.

Kristillisdemokraattien kansanedustaja Peter Östman, joka on myös Aito avioliitto -aktivisti, toimi ECPM:n puheenjohtajana vuosina 2013-2016. Hän toimii edelleen ECPM:n neuvoa-antavassa toimikunnassa.

Kysymys: Oliko puheenjohtajana toiminut Östman tietoinen Leo van Doesburgin osallistumisista Agenda Europe -verkoston huippukokouksiin?

Alkuperäinen lähde, jonka esittämiin kaikkiin näkemyksiin ei tässä yhteydessä ”tietyistä syistä” ole täysin voitu yhtyä:

http://sateenkaarevaa.blogspot.fi/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

12Suosittele

12 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Tässä ohjelmassa https://sverigesradio.se/radiokorrespondenterna , sen viimeisessä jaksossa, kerrotaan kuinka pahaa jälkeä kristilliset konservatiivit tekevät Etelä-Amerikassa. Vain Argentiina on poikkeus johon heidän myrkkynsä ei ulotu.

Käyttäjän vmlouek kuva
Vesa-Matti Louekoski

Vastaava tilanne on myös Afrikassa, missä alkeellisia oloja hyödynnetään törkeästi. Konservatiivisen pajunköyden syöttäminen on siellä liiankin helppoa mm. seksuuali- ja lisääntymisterveyden saralla.

On muuten aika mielenkiintoista luettavaa tuon kirjoituksessa mainitun Leo van Doesburgin sivu:

leovandoesburg.blogspot.fi

Käyttäjän AnukatariinaSolonen kuva
Anukatariina Solonen

Minä puolestani satuin löytämään itselleni uuden kuvauksen Euroopassa keskeisenä toimineen, amerikkalaistaustaisen World Congress of Families -järjestön ja venäläisten välisestä suhteesta, joka ei järkkynyt Ukrainan sodan kiivaimpinakaan hetkinä. Perustarina sinänsä on tuttu muistakin lähteistä.

https://www.politico.com/magazine/story/2017/02/ho...

WCF:n siipien suojissa vaalitaan kaikkea kristillistä homojen vainoamista, missä muodoissa se nyt missä maassa soveliaaksi katsotaankin. Tähän verkostoon kuuluuu myös monia Afrikan maita, joissa soveliaaksi on katsottu jopa kuolemanrangaistus homoseksuaalisuudesta. Ja jos vainoaja sattuu perustamaan toimintansa Nigerian tapaan Raamatun sijasta Koraaniin, ei se tunnu haittaavan - nobody's perfect...

Itselleni on muodostunut käsitys, että Agenda Europe on koordinoitu strategia kaikelle tälle, jonka WCF sitä ennen aloitti.

Käyttäjän vmlouek kuva
Vesa-Matti Louekoski

Erittäin mielenkiintoisen artikkelin toit esille. Pitääpä perehtyä ajan kanssa.

Käyttäjän HenteriVirkkula kuva
Henteri Virkkula

Oli Östman tietoinen tai ei, mitä väliä?

Käyttäjän mpmaenp kuva
Mika Mäenpää-Louekoski

No tuo kommentti kertoo jo kaiken...
Eipä mulla muuta.

Käyttäjän Minnamaarialax kuva
Minna-Maaria Lax

Tietoisuus saattaa hänelläkin lisääntyä, jahka päästään silmäkkäin vaaliteltoilla....

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset