Miksu Mäenpää-Louekoski

Aito avioliitto ja keppihevosten homehtunut talli

  • Aito avioliitto ja keppihevosten homehtunut talli

Aito avioliitto -yhdistyksen Facebook -sivuillaan tiistaina 17.10 pääsi jälleen mielikuvitus valloilleen, mikä johti aikamoiseen ylilyöntiin. Yhdistys varoittaa aktivistejaan ”homoaktivistien” Facebookissa -palvelussa tekemistä nimettömistä ilmiannoista, joiden perusteella Facebook poistaisi kirjoituksia.

Nyt kannattaa viimeistään herätä siihen tosiasiaan, että Facebookissa homoaktivistit saattavat tehdä nimettömiä ilmiantoja kirjoituksistasi, jotka koskevat aitoa avioliittoa, sukupuolia ja lapsen oikeuksia. Ilmiannoissa vedotaan vihapuheen ja syrjinnän torjuntaan, ja Facebook saattaa mielivaltaisesti päättää, että olet rikkonut heidän yhteisönormejaan ja he poistavat kirjoituksesi ja langettavat sinulle 24 h:n tai pitemmän kirjoituskiellon. Älä kuitenkaan lannistu tällaisesta mielivallasta ja kiusanteosta!”, kirjoittaa Aito avioliitto -yhdistys päivityksessään.

Kimmokkeen tälle päivitykselle antoi Seurakuntalainen -verkkolehden uutinen, missä kerrottiin Muonion seurakunnan nuorisotyöntekijän sukupuoliasioita koskevan Facebook -päivityksen poistosta.

Nuorisotyöntekijä oli saanut myös 24 h kirjoituskiellon Facebook -palvelussa.

”Homoaktivistien” syyttäminen nimettömistä ilmiannoista on puhdasta luulottelua, jonka turvin saadaan keppihevonen seksuaalivähemmistöjen demonisoimiseksi.

Mielenkiintoisen asiasta tekee se, että Aito avioliitto -yhdistyksen oma, kenties astetta rajumpi, Facebook -päivitys on edelleenkin nähtävissä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän vmlouek kuva
Vesa-Matti Louekoski

Kyllähän tuo on todella törkeää huhujen ja luulojen levittämistä Aito avioliitto-yhdistykseltä.

Käyttäjän PiviKopsa kuva
Päivi Kopsa

Kenties Suomen kielestäkin on olemassa jo uusi luetun ymmärtämisen versio, muuten miehet kirjoitustanne ei voi ymmärtää, ovathan kuvatut asiat niin ilmeisen yksiselitteisiä ja selviä.

Käyttäjän mpmaenp kuva
Mika Mäenpää-Louekoski

Ja millähän ilveellä Kopsa pystyy näyttämään toteen sen, että kyseessä olisi ollut "homoaktivisti", mitä tuokin sitten edes tarkoittaa, joka olisi tehnyt nimettömän ilmiannon?

Jollei pitävää näyttöä ole esittää väitteen tueksi, niin ei tuota voi tulkita silloin muuksi kuin seksuaalivähemmistöjen demonisoimiseksi tai mustamaalaamiseksi.

Käyttäjän samimollgren kuva
Sami Mollgren

Pitää muistaa, että Päivin mielestä kaikki ovat homoaktivisteja, jotka jollain tavalla kritisoivat Aito avioliitto -seurakunnan edesottamuksia ja sekoiluja. Varsinkin nyt AA-seurakunnan piirissä ollaan herkällä, kun heidän Suomessa edistämänsä EU-kansalaisaloite teki tömäkän mahalaskun.

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Muoniosta kantautunut ja poistettu FB-päivitys edusti todella räikeätä lasten seksualisointia. Sitä vastustavat ja siihen reagoivat asianmukaisesti "homoaktivistien" lisäksi monet muutkin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset