Aito avioliitto ja kuviteltu vihollinen – Teesit Mäntsälän kirkon ovessa

Aito avioliitto -yhdistyksen puheenjohtaja ja paikallispoliitikko Susanna Koivula (kd) on jälleen levittänyt tietoa, joka on kertaalleen osoitettu paikkansapitämättömäksi. Koivulan johtamansa yhdistyksen sivuilla 21.9. julkaistussa kirjoituksessa syytetään ”sateenkaariaktivisteja” Koivulaan kohdistuvasta ”ajojahdista”, jonka tarkoituksena olisi saada Koivula jopa irtisanotuksi virastaan kirkon nuorisotyöntekijänä. Koivulalla selvästikin on tarve mustamaalata valheellisilla kirjoituksillaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä, joka valitettavasti ei ole uutta oikeistoradikaaleja aatesuuntauksia edustavan yhdistyksen historiassa.

Koivulan mustamaalauskampanjan ytimessä olevat väitteet on voitu osoittaa epätosiksi, minkä Koivulan ”aktivistihovi” on voinut milloin tahansa tarkistaa julkisuudessa olleiden tietojen perusteella, mikäli olisi halunnut. Koivulan ilmeinen tarve uhriutua ja samalla mustamaalata ”sateenkaariaktivisteja” vaikuttaisi voittavan halun pysyä totuudessa.

Hyvä on. Kertaus on opintojen äiti, joten todettakoon uudelleen:

Kaiken saatavilla olevan todellisen tiedon perusteella yksikään ”sateenkaariaktivisti” ei ole tehnyt mitään, joka viittaisi tuomiokapitulille tehtyyn kanteluun nimenomaan Koivulasta. Tavallinen US Puheenvuorossa kommentoiva henkilö on ainoastaan ilmaissut lähettäneensä sähköpostiviestin tuomiokapitulille, jota on viestissä pyydetty ottamaan kantaa siihen, että onko kirkon työntekijänä esittäytyvän Koivulan kirjoittelu sopusoinnussa kirkon ohjeistuksen kanssa. Myös Askolan seurakunnalle ja sen kirkkoherralle on lähetetty samansisältöinen viesti. Askolan kirkkoherra on jo vastannut viestiin.

Kirkon – erit. tuomiokapitulin ja Askolan seurakunnan – kanssa rakentavassa hengessä Koivulan julkisesta vaikuttamistyöstä kommunikoineet henkilöt ovat itse julkisesti todenneet, että eivät Koivulan väittämien mukaista ”sateenkaariaktivismia” edusta.

Asian voi nyt jälleen kerran tarkistaa täältä ja täältä (US Puheenvuoron kommentit).

Aito avioliitto -yhdistyksen strategiaan vaikuttaa sisältyvän voimakas tarve leimakirveen heilutteluun, joka värjää kaikki seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia vähänkään puoltavat ”sateenkaariaktivismin” edustajiksi, vaikka kyseessä olisi todellisuudessa tavalliset sosiaalisessa mediassa kommentoivat ihmiset.

Tavallisten ihmisten pelottelua hiljaisiksi?

Ei olisi mitään uutta auringon alla.

Sitten torstain 21.9. on ehtinyt tapahtua uusia käänteitä, nimittäin tänään 24.9. Koivula ilmoitti Facebook -sivullaan kiinnittäneensä asuinpaikkakuntansa Mäntsälän kirkon oveen ”Avioliitto -teesit” (ks. kuva). Jaon liitteenä on video.

Aito avioliitto -kiihkoilu vaikuttaa kaikesta päätellen käyvän kovasti ylikierroksilla.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu