PS! Miksi teette pelkkää populismia, jos asiat ovat niin kuin sanotte?

Perussuomalaisten tavaramerkkinä oleva kansallismielinen populismi alkaa olemaan suorastaan juuriaan myöten kyllästyttävää. Eräänä esimerkkinä häly, jota puolue pitää yllä EU:n liittovaltioistumisen suhteen.

Perussuomalaiset syyttävät hallitusta, suurta osaa eduskuntaa ja ”rappiotilaista” mediaa pimittämisestä. Syyllisyyden ulkoistaminen kyllä osataan.

Samalla puolue unohtaa olevansa itse elävä osa suomalaista demokraattista järjestelmää, jolla on täydet mahdollisuudet jakaa valtavirrasta poikkeavaa näkemystään tukevaa asiallista EU-tietoutta.

Perussuomalaisten puoluekoneistoa ruokitaan kansan kukkarosta puoluetuilla, joten ainakaan siitä ei voi olla kysymys, että resursseja asiallisen informaation levittämiseen ei puolueella ole.

Vaan mitäpä kansa saa Perussuomalaisilta maksamiensa miljoonien puoluetukien vastineeksi?

Kansa on kyllästynyt tyhjänpäiväiseen populismiin mutta asiallinen tieto voisi tehdä aina kauppansa, jos perussuomalaiset kerran ovat aidosti sellaisen tiedon äärellä, mitä kansa ei ole saamassa tietoonsa ja se olisi syytä tietää.

Populistinen hölynpöly peittää alleen itse asiat. Kuulijansa se jättää todellisuudessa tyhjin käsin.

Perussuomalaiset!

Jos asiat ovat EU:n liittovaltioistumiskehityksen suhteen niin pahasti, kuin annatte ymmärtää, niin ettekö kerrankin voisi heittää tyhjänpäiväisen populismin nurkkaan ja ryhtyä tuumasta toimeen?

Niin, että mitenkä olisi edes pieni mutta sitäkin asiallisempi informaatiokampanja? Onko teistä siihen vai toimitteko hölynpölyllänne tosiasiallisena poliittisena sinettinä väittämällenne kehityskululle?

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu