Lindström muistuttaa tärkeistä politiikan ohjenuorista

Kouvolan Sanomien tänään julkaistussa pitkässä artikkelissa on haastateltu työministeri Jari Lindströmiä (Sininen tulevaisuus), joka tyypilliseen kymenlaaksolaiseen suoraan tapaan arvioi tilannettaan suhteessa jatkoonsa valtakunnanpolitiikassa. Lindström katsoo, että ihmeen pitäisi tapahtua, mikäli hän jatkaisi.

Lindström väläyttelee kirjan kirjoittamista kokemuksistaan niin paikallis- kuin valtakunnanpolitiikassakin. Kustantaja on ollut jo yhteyksissä Lindströmin vihjailtua kirjoittamisesta.

Lindström kertoo oppineen Arkadianmäen vuosinaan jotakin hyvin tärkeää politiikasta ja se on yhteistyö, jota ilman joutuu yksin, eikä mitään saa aikaiseksi. Kompromissejakin on tohdittava tekemään, jotta asiat etenisivät vähänkään haluamaansa suuntaan.

Lindström on ihan oikeassa – oltakoon Sinisestä tulevaisuudesta ja hallituksen arvopohjasta mitä mieltä tahansa.

Jokainen, jolla on jossakin vaiheessa ollut rajapintaa poliittiseen toimintaan, tietää sen, että jyrämäisyys yhdistettynä muista piittaamattomaan peräänantamattomuuteen voi tuottaa rumaa jälkeä ja riitaa, joka repii. Pitkän päälle jää yksin, eivätkä mitkään tavoitteet mene lävitse. Syntyy lukkiutunut tilanne ja muut vain katsovat kummajaista, jolla ei ole enää mitään asiaan mihinkään, missä sovitaan yhteisistä asioista.

Poliitikko, jolle omilla ehdottomuuksillaan reuhaaminen on itsetarkoitus, voi tietysti hivellä äänestäjien korvia mutta rajansa silläkin on.

Edellä mainitussa suhteessa pallon voisi oikeastaan heittää vuorostaan Timo Soinille, jolla tuntuu olevan jatkuvasti varsin kompromisseihin kykenemätön suhde HLBTI-oikeuksiin myös hallitustyöskentelyssä.

Tänään saimme eduskunnan kyselytunnilta kuultuna vihjeitä siitä, että esimerkiksi translain uudistuksen suhteen nimenomaan Sinisen tulevaisuuden väki ei suostu tuomaan eduskunnalle jo valmiiksi edellisellä hallituskaudella valmisteltua translakia.

Jos saisi vedota hallituspuolue Kokoomuksen joukoista: Antakaa edes vähän periksi.

Jopa Perussuomalaisten riveistä on kuultu ilmapiirin vapautumisesta suhteessa seksuaalivähemmistöihin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu