Miksu Mäenpää-Louekoski

Lohela Hommaforumin ja Halla-ahon kasvatteja

Viime päivinä on saatu todistaa harvinaisen tekopyhää poliittista teatteria Perussuomalaisista eronneiden esittäessä maltillisen ja ei-nuivan linjan edustajia. Faktat ovat kuitenkin murskaavia ja osoittavat sen, ettei teatterissa ole totuutta siteeksikään. Moni onkin kysellyt pääministeri Sipilän todellisten arvojen perään. Ei siitä tosiasiasta pääse yli eikä ympäri, että koko puolue vannoi halla-aholaisuuden nimeen vaaleissa 2015, niin sanotut ”maltillisemmat vennamolaiset” mukaan lukien.

Eduskunnan puhemies Maria Lohela on eräs hyvä esimerkki Hommaforumin kasvateista. Lohelalta löytyy kommentti, jonka hän kirjoitti vuoden 2011 eduskuntavaalien alla kyseisellä foorumilla:

… Täällä kotilähiössäni Varissuolla, Suomen monikulttuurisimmalla alueella, yksi selkeimmistä yhteiskunnallisista kysymyksistä on maahanmuutto, sillä vallinneen politiikan seuraukset näkyvät täällä konkreettisesti. Suomen maahanmuuttopolitiikan on oltava tiukkaa sellaisen maahanmuuton osalta, jonka vaikutukset suomalaiselle yhteiskunnalle ovat kielteiset. Suomella ei ole varaa eikä velvollisuutta toimia maailmanlaajuisena sosiaalivirastona …

… Huono maahanmuutto nakertaa pohjaa näiltä vetovoimatekijöiltä. Mitä avokätisemmin Suomi kohtelee sosiaalisia maahanmuuttajia, sitä vähemmän Suomi pystyy kilpailemaan hyvistä ja osaavista maahanmuuttajista.

Lue lisää maahanmuuttopolitiikkaan ja kehitysapuun liittyvistä kysymyksistä Nuivasta Vaalimanifestista, jonka yksi allekirjoittaja olen 13 perussuomalaisen eduskuntavaaliehdokkaan joukossa ...

Lohelan kommentti on löydettävissä täältä.

Lohela on selvästikin ollut Halla-ahon Scripta-blogista innoituksesta saaneen Hommaforumin kannattajia, vieläpä hyvin aktiivinen sellainen. Hän on hakenut foorumilta kannatusta vaalien yhteydessä.

Lohelan poliittisen rakkauden osoituksena Hommaforumia kohtaan on myös olemassa video, jolla Lohela kiittää vuolaasti Hommaforumia. Videoon pääsee tästä.

Videolla Lohela toteaa:

… kaikille hommalaisille, kiitos kaikesta avusta, kiitos kaikesta tuesta, kaikista hyvistä neuvoista, siitä että tähän on tultu. Kiitos Hommaforumille Suomen kattavimmasta uutispalvelusta …”.

Elokuulta 2015 löytyy Vihreän Langan artikkeli, joka varsin ansiokkaasti analysoi muukalaisvastaisuuden nousua Perussuomalaisissa. Kytkökset Halla-ahon ja monen puolueesta lähteneen edustajan välillä ovat varsin selvät. Artikkeliin pääsee tästä.

Mitä tulee Uusi vaihtoehto -ryhmää johtavaan Simon Eloon, on hänkin ollut aktiivinen Hommaforumilla. Hän on myös Halla-ahon kasvatteja. Lue lisää täältä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Haittamaahanmuuttoa vastustaa yli 90% suomalaisista. Taitanee olla yksi harvoista asioista jotka yhdistää Suomen kansaa.

Lohela ja muut nuivat ovat oikealla asialla ja tuskin ovat mielipiteitään muuttaneet.

Käyttäjän mpmaenp kuva
Mika Mäenpää-Louekoski

Mistä sait tuon 90 %:n lukeman?

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Sen saa helposti vähentämällä kymmenen sadasta :)

Käyttäjän mpmaenp kuva
Mika Mäenpää-Louekoski Vastaus kommenttiin #3
Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Lohela Hommaforumin ja Halla-ahon kasvatteja

Nyt kun Lohela on valtakunnan protokollan 2. tärkeimmällä postilla, niin voidaan vain todeta kasvatustyön onnistuneen.

Käyttäjän mpmaenp kuva
Mika Mäenpää-Louekoski

"niin voidaan vain todeta kasvatustyön onnistuneen"

Vai pitäisikö sanoa, että kasvatustyöllä on päästy pitkälle?

Käyttäjän mpmaenp kuva
Mika Mäenpää-Louekoski

Tämän Halla-ahon kirjoituksenkin perusteella outoa, ettei Lohelalle maistunut Perussuomalaiset Halla-ahon johdolla.

"Muutama sana vaaleista ja tulevasta "

http://www.halla-aho.com/scripta/muutama_sana_vaal...

Käyttäjän mpmaenp kuva
Mika Mäenpää-Louekoski

Kun selvisi, että hommaforumilaisesta Maria Lohelasta tulee eduskunnan puhemies, siitä keskusteltiin Hommaforumilla mm. seuraavasti:

"Ihan jees! Tietysti harmittaa, että Lohelan kaltainen pätevä ihminen "haaskaa" seuraavat neljä vuotta kykyjään tuollaisessa seremoniallisessa tehtävässä. Lohelalle kuitenkin suo mielellään tällaisen arvovaltaisen tehtävän.

Onhan se nyt mahtavaa, että meillä on tasavallan protokollan kakkoshahmona rutinuiva hommafoorumilainen!"

https://hommaforum.org/index.php?topic=100929.0

Maria Lohelasta sanotaan siis, että hän on "rutinuiva hommafoorumilainen".

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset