Miksu Mäenpää-Louekoski

Soini hautoi nuivia munia siipiensä alla pitkään ja hartaudella!

Eikö Soinin ja kumppaneiden olisi jo vihdoinkin aika myöntää, että se, millä nykyisiin valta-asemiinsa ovat nousseet, on halla-aholainen nuiva manifesti? Kyseisen manifestin nimiin koko puolue Hangosta Utsjoelle vannoi ja nousi Suomen toiseksi suurimmaksi eduskuntavaaleissa 2015.

Tämä Soinin johtama joukkio hautoi siipiensä alla pitkään ja hartaasti Suomen Sisun kaltaisia järjestöjä ja foorumeja, ilman pienintäkään aikomusta todellisille irtiotoille. Flirttailu rasististen aatteiden ja ainesten kanssa tuotti tulosta tuoden hallitusvastuun ja paikkoja mustan luksusauton takapenkillä.

Kun nuivat poikaset nyt vihdoin kuoriutuivat – Soinin työ tuotti siinäkin mielessä tulosta! – ei väistymään hyvissä ajoin ilmoittautunutta puheenjohtajaa miellyttänytkään oman hautomisen tulos, joka olisi rehdin poliitikon tapauksessa tarkoittanut oppositioon siirtymistä.

Soini ei ole rehti poliitikko, joka kykenisi myöntämään oman vastuunsa siitä, mitä Perussuomalaisissa on tapahtunut.

Eivät Soini ja hänen nykyiset opetuslapsensa ole rehtiä nähneetkään. Niin makaa kuin petaa ja hyvinhän homo- ja transfobisessa nuivuudessa erikoistunut Soini petasikin – herne vain eksyi patjan alle.

Mokoma marssiva Pariisin prinsessa.

Anteeksi vain – ja pyh! – mutta enemmän halla-aholaisesta porukasta löytyy poliittista suoraselkäsyyttä, kaikesta vastenmielisyydestään huolimatta.

Mitään ei ole unohdettu, eikä tulla unohtamaan!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (21 kommenttia)

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Mikä saa sinut kirjoittamaan noin pilkallisesti ja jopa kostonhimoisesti, vaikka esittelytekstisi mukaan olet kokoomuslainen? Eikö sekasorto kilpailijapuolueen riveissä tyydytä?

Käyttäjän mpmaenp kuva
Mika Mäenpää-Louekoski

Aikalailla kaiken voi kiteyttää tuohon viimeiseen lauseeseen:
"Mitään ei ole unohdettu, eikä tulla unohtamaan!"
Päättele siitä.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen
Käyttäjän mpmaenp kuva
Mika Mäenpää-Louekoski

Jeps, mutta poliittisella tekohurskaudella ei tunnu olevan mitään rajaa.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Timo Soini on poliittisen ja uskonnollisen uransa aikana koettanut montaa keinoa saadakseen äänivaltaa. Aikoinaan ehdotteli Suomelle äärioikeistolaista presidenttiä, myöhemmin hankki ehdokkaaksi Tony Halmeen, joka sittemmin mömmöissään haukkui Presidentti Halosen ja syyllistyi rikoksiin (no sehän on meriittiä), ja kaiken kruunuksi hyväksyi äärioikeiston puolueen sisään. Ääniä saadakseen. On erikoista, että tällainen paavin poika on jonkun kunnioittama?

Käyttäjän mpmaenp kuva
Mika Mäenpää-Louekoski

Eikös se tarina mennyt niin, että ilman Halmetta Soinista ei tiedettäisi vieläkään. Kaksikielisellä seudulla tästä kyllä muistutetaan silloin tällöin.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Se oli Soinin populismin menestyksen kulmakivi. Showpainija nosti perussuomalaista kannatusta.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Halme sai työministeri Lindströmin politiikkaan mielipiteillään. Kaikki voivat googlettaa ne mielipiteet, jotka olivat luokkaa törkeämpiä kuin Halla-Ahon tai Hakkaraisen. Siksi onkin vähän tekopyhää Lindsrömin pillaantumiset halla-aholaisista ainakin rasismiin liittyen. Soini taas ei olisi päässyt kovinkaan pitkälle 2000-luvun alussa ilman Halmetta ja jytkyihin käytti "nuivia/halla-aholaisia". Soini vain sekosi omaan peliinsä, vaikka siitä häntä varoitettiin.

Kaikesta huolimatta se miten Kaarina Hazard sun muut kohtelivat jälkikäteen julkisuudessa suureen ääneen juuri kuollutta miestä oli täysin törkeää.

Käyttäjän mpmaenp kuva
Mika Mäenpää-Louekoski

https://yle.fi/uutiset/3-8195802

"Lindström puhuu torikahvilla mielellään esikuvastaan, edesmenneestä perussuomalaisten kansanedustajasta Tony Halmeesta.
Molemmat pyörivät kuntosaleilla ja Vahvamies-kisoissa, mutta tapasivat vain kerran Helsingissä.
Halme teki Lindströmiin suuren vaikutuksen. Poliittisesta pystymetsästä eli lähiöistä tuli mies, joka sai yli ensikertalaisena vuoden 2003 eduskuntavaaleissa 16 000 ääntä.
– On jäänyt aika vähälle huomiolle, että se oli esiastetta tälle jytkylle.
Halme oli kertonut Lindströmille elämänohjeensa: jos joku vittuilee hänelle, hän vittuilee takaisin ja jos joku on hänelle kiltti, hänkin on kiltti."

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo Vastaus kommenttiin #8

Mustanaamio on kova koville.*

*Vanha viidakon sananlasku

Käyttäjän mpmaenp kuva
Mika Mäenpää-Louekoski Vastaus kommenttiin #13

Joo ja sitten on ne nastat muumiot.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Tony Halme kertoi itselleni lopullisesti millainen takinkääntöpuolue/kaksinaamainen oli kyseessä. Siinä oli sekoilija vailla vertaa, toki hyvä suustaan.

https://www.youtube.com/watch?v=fhEKxaKHZes

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Soini on valitettavasti paljon pahempi kuin Halme koskaan. Kusetti kaikkein heikoimpia ja poliittisen kodin tarpeessa olevia..... Populisti jo lukemastani gradusta lähtien joka valotti aika hyvin miehen ajatuksia, kirjat sen lisäksi... puhumattakaan teoista ja niiden räikeästä ristiriidasta puheisiin.

En usko että Halme tietoisesti ainakaan kusetti, vaan suureksi osaksi kertoi vain omat mielipiteensä... niistä ei tarvinnut pitää tai pystyi pitämään... ihan sama.

Mutta Soini mielestäni tietoisesti huijasi lukuisia.... enkä pysty katsomaan sitä poliittiseksi neroudeksi, vaikka se hänet pitkälle johdattikin. Vähän ikävämpiä mainintoja voisin sanoa, mutta tulisi varmaan ekat bannit Uudesta Suomesta.

Siinä mielessä olen tyytyväinen halla-aholaisten odotetusta täysvoitosta... että se herätti monet liki typeryyteen asti höpsähtäneet soinifanit huomaamaan Soinin aidon luonteen. Nyt pelailee taas teksteillään, mutta taitaa olla harvempi jotka enää uskovat. Toivottavasti olen väärässä (olisihan se kiva), mutta Soinille tärkeintä tosiaan on aina ollut Soini.

Käyttäjän mpmaenp kuva
Mika Mäenpää-Louekoski Vastaus kommenttiin #15

Enbuske kirjoittaa:

"Soini piti halla-aholaiset puolueessa viimeiseen saakka, jotta saisi ääniä ja saisi ladella iivisniemeläisiä harhojaan Hesburgerin kassalla. Kaksinaismoralistisempaa kaveria löytyy vain Soinin uskontoa edustavasta poikakuorojohtajasta.
Miksi Tony Halme on enää merkittävä? Siksi, että Perussuomalaisten nousu lähti Halmeen valinnasta eduskuntaan 2003. Vaikka Timo Soinin narsistisissa harhoissaan kuvaa koko ajan perussuomalaisia omana tuotoksenaan. Yhdessä Soini ja Halme normalisoivat rasismin. Meidän on turha pilkata jenkkejä Donald Trumpista, sillä Tony Halme teki saman jo paljon aiemmin.
Nyt kun media puuttuu Halla-ahon jokaiseen sivulauseesenkiin, Tony Halme taas esitettiin mediassa lähinnä hauskana show-miehenä. Ja varmaan se olikin hauskaa valkoihoisille heteromiehille, joka oli ainoa ryhmä, jota Halme ei pilkannut. Kaikkein surullisinta tässä on, että Halme oli monen pojan esikuva. Ja juuri nämä samat nuoret miehet kirjoittelevat nyt Halmeen innoittamana vihapuhetta nettiin."

http://blogit.iltalehti.fi/tuomas-enbuske/2017/06/...

Piti sekin päivä nähdä, että olen M. Turkkilan kanssa samaa mieltä:

"Soini on ison ihmisen asialla. Itsensä. Voi jumalau..."

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Miksi kokoomus ja keskusta hautoo Soinia siipiensä alla? Miksi he hyväksyt nuivien hysääjän hallituksessa?

Arvot vedettiin päivässä pytystä alas. Joo Terho harjattiin.

Käyttäjän mpmaenp kuva
Mika Mäenpää-Louekoski

Itse olen sen Kokoomus-siiven edustaja, jonka mielipide on kyllä harvinaisen selvä sen suhteen pitäisikö Soinin olla hallituksessa, taikka näitä Soinin perässä seuranneitakaan.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Uudet vaalit olisi ollut parempi ratkaisu. Tai vaikka sitten Rkp:n ja Kristillisdemokraattien kanssa hallituksen muodostaminen. Tämä että persut hajosi, mutta hallitus ei ... kyllä haiskahtaa...

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Eipä tästä nyt tyylipisteitä kummallekaan eron osapuolelle voi antaa.

Kun seuraa keskinäistä sananvaihtoaan niin siinähän latelevat kiukkuaan ja muutamakin on osoittautunut ettei mikään erota niitä radikaalimpien muslimisaarnaajien kostokehoituksista. Samalla se kertoo suhtautumisestaan eri mieltä oleviin kansalaisiin. Näinä päivinä meillä fatwat lentää ihan omatoimisesti.

Voisi sanoa että sananvapaus on niille ihan oikein.

Opimmehan samalla arvomaailmastaan ja mitä se kansallismielisyys niille käytännössä tarkoittaa: riidanhaastoa ja kostonhimoa.

Ei siihen eroon tarvi ulkopuolisten löylyä heittää enkä noille ole halukas antamaan mainosaikaa yhtään lisää.

Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

Pohjois-Pohjalaisena tiedän jotain minäkin. Kaikki päivän synnit saa anteeksi illalla, kun heittäytyy sänkyynsä ja mainitsee maagiset sanat, herra armahda minua syntistä.
Aamulla lähdetään sielupuhtaan kohti uusia haasteita.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Aika muodollista se on se sateenkaarimyönteisyys on tynkäpersuissakin. Mikki Niemisen bogissa (johon en saa kommentoida) Pasi Karlsson heittää kirurgian mukaisesti että Lindström olisi puhunut kikkelilaista. Sitten haukkuu samassa hengenvedossa Lindströmiä hameväeksi tms missä mies ja feminiisiset atribuutit ovat häpeällinen yhdistelmä. Anna mun nauraa.

Käyttäjän mpmaenp kuva
Mika Mäenpää-Louekoski

Ymmärränkö nyt oikein, että ministeri Jari Lindström on käyttänyt tasa-arvoisesta avioliittolaista tuota "kikkelilaki" nimitystä?

Jos näin on, niin kyseessä todella ala-arvoinen tyyppi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset