Aito avioliitto ja pervonormatiivisuus

Aito avioliitto -yhdistyksen puheenjohtaja ja kristillisdemokraattien kuntapoliitikko Susanna Koivula esittää jälleen kerran HLBTI-vähemmistöjä keinolla millä hyvänsä riepottelemaan pyrkiviä näkemyksiään. Koivulan johtaman yhdistyksen sivuilla ja US Puheenvuorossa julkaistu kirjoitus maalaa sukupuolivähemmistöistä ei lainkaan mairittelevaa kuvaa. Koivula iskee seksuaalivähemmistöjen päälle pervonormatiivinen -leiman.

Koivula on saanut innoituksen kirjoitukseensa keskiviikkona 11.5. esitetystä Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmasta, missä ollaan Koivulan mielestä ilmaistu moniavioisuutta ja translain uudistamista koskien liian myönteisiä näkemyksiä.

… Ei Enbuske, Veitola ja Salminen vain huulta heittäneet ohjelmassaan, vaan tarkkaan harkittu poliittinen agenda loisti meikkivoiteiden alta. Translain uudistamis-aikeille yritetään saada pontta muokkaamalla yleistä mielipidettä sitä puoltavaksi. Kansalaisten totuttaminen ja turruttaminen … on tapa raivata jalansijaa pervonormatiivisuudelle. Tämä hallitus ei ole lähtenyt translain uudistuksiin ja toivottavasti seuraava hallitus olisi asiassa yhtä jämäkkä ja laittaisi jotain tolkkua myös Opetushallituksen tasa-arvo-oppaisiin …”, toteaa Koivula kirjoituksessaan.

Koivulan kirjoitukseen pääsee tästä.

Termi pervonormatiivinen on Aito avioliitto -yhdistyksen pääideologi professori Tapio Puolimatkan HLBTI-vähemmistöjen halventamiseksi sekä homo- ja transfobisen yleisön hauskuuttamiseksi kehittelemä sana, jota yritetään juurruttaa uudissanaksi.

Arkikielessä käytetty sana pervo (l. perverssi) viittaa sairaalloisuuteen, epänormaaliuteen, saastaisuuteen, luonnottomuuteen, luonnonvastaisuuteen ja kieroutuneisuuteen.

Termin pervonormatiivinen viljeleminen on yksi lukuisista indikaattoreista, jotka kertovat siitä ihmisarvoa loukkaavasta asenteesta, jolla Aito avioliitto -yhdistys ja sitä lähellä olevat poliittiset toimijat suhtautuvat HLBTI-vähemmistöihin.

Tästä kaikesta on leikki kaukana.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu